orszagos_intezetek.png
gyermekalapellatas_hu.png
egeszseg_hu
banner_egeszsegfejlesztes_folyoirat.png
Méregközponti bejelentés
norveg_vedono.png

Tisztelt Látogató!

E dokumentum archivált tartalom, amely elavult, nem hatályos információkat is tartalmazhat. Kérjük, hogy a dokumentumra való hivatkozást megelőzően az ÁNTSZ központi (www.antsz.hu), valamint az országos intézetek honlapjainak aktuális tartalmakat megjelenítő oldalain szíveskedjen tájékozódni.

Tájékoztató a fekvő- és járóbeteg-ellátást nyújtó egészségügyi szolgáltatók közfinanszírozott kapacitás adatairól

2012.06.29. Nyomtatás
Twitter

TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ!

AZ ALÁBBAIKBAN A 2012. JÚNIUS 30-IG ÉRVÉNYES JÁRÓ ÉS FEKVŐBETEG ELLÁTÁST NYÚJTÓ EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÓK KAPACITÁSAIT LÁTJA. AMENNYIBEN A 2012. JÚLIUS 1. UTÁNI KAPACITÁSOKAT KERESI, ÚGY AJÁNLJUK FIGYELMÉBE A BAL MENÜSORBAN AZ ALMENÜPONT MEGNYITÁSÁT. HA KERESNI SZERETNE A NYILVÁNTARTÁSBAN, SEGÍT ÖNNEK A  GYEMSZI HONLAPJA: http://tek2012.gyemszi.hu/ 


Az egészségügyi ellátórendszer fejlesztéséről szóló 2006. évi CXXXII. törvény alapján az érvényes finanszírozási szerződéssel rendelkező járó és fekvőbeteg ellátást nyújtó egészségügyi szolgáltatók kapacitásáról az ÁNTSZ nyilvántartást vezet, amelybe honlapjáról biztosítja a betekintést. A kapacitás nyilvántartás megyei bontásban az alábbiakban érhető el:

A kapacitás adatokban bekövetkező változásokat az ÁNTSZ illetékes munkatársa folyamatosan átvezeti a nyilvántartásba.
A kapacitás nyilvántartására vonatkozó közérdekű észrevételeket a kapacitas@oth.antsz.hu e-mail címre kérjük eljuttatni.
Felhívjuk a figyelmet, hogy a fenti e-mail cím kizárólag a kapacitásadatokkal kapcsolatos észrevételek bejelentésére szolgálnak.
Felhívjuk a figyelmet, hogy a kapacitás adatok tájékoztató jellegűek, azokban változások következhetnek be, így az adatok folyamatos korrigálásra szorulnak.

 

Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat
www.antsz.hu