orszagos_intezetek.png
gyermekalapellatas_hu.png
egeszseg_hu
banner_egeszsegfejlesztes_folyoirat.png
Méregközponti bejelentés
norveg_vedono.png
Főoldal » Felső menü » Rólunk » Sajtó » Archívum

Tisztelt Látogató!

E dokumentum archivált tartalom, amely elavult, nem hatályos információkat is tartalmazhat. Kérjük, hogy a dokumentumra való hivatkozást megelőzően az ÁNTSZ központi (www.antsz.hu), valamint az országos intézetek honlapjainak aktuális tartalmakat megjelenítő oldalain szíveskedjen tájékozódni.

Miniszteri kitüntetések március 15-e alkalmából

2009.03.12. Nyomtatás
Twitter

2009. március 12.

Nemzeti ünnepünk alkalmából dr. Vojnik Mária, az Egészségügyi Minisztérium államtitkára kitüntetéseket adott át Budapesten, az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálatnál dolgozó szakemberek munkáját is elismerve.

A Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt kitüntetésben részesült dr. Csohán Ágnes, az Országos Epidemiológiai Központ Járványügyi Osztályának vezetője. Pro Sanitate kitüntetésben részesült dr. Pásti Gabriella, az ÁNTSZ Észak-alföldi Regionális ntézet regionális tiszti főorvosa és dr. Bálint Sándorné, Budapest XI-XXII. Kerületi ntézetének közegészségügyi-járványügyi felügyelője.

Egészségügyi Miniszteri Dícséretben részesült Fekete Erzsébet, az ÁNTSZ Országos Sugárbiológiai és Sugáregészségügyi Kutató Intézet asszisztense.

Az Egészségügyi Miniszter Díszoklevelét vehette át Dévai Miklósné, az ÁNTSZ Szerencsi Kistérségi Intézetének vezető védőnője.

A honvédelmi miniszter "I. Osztályú Honvédelemért" kitüntetésben részesítette dr. Bujdosó Lászlót, az ÁNTSZ Közép-dunántúli Regionális Intézetének regionális tiszti főorvosát.

Kitüntetett kollégáinknak gratulálunk!

ÁNTSZ Kommunikációs Főosztály