orszagos_intezetek.png
gyermekalapellatas_hu.png
egeszseg_hu
banner_egeszsegfejlesztes_folyoirat.png
Méregközponti bejelentés
norveg_vedono.png
Főoldal » Felső menü » Rólunk » Közérdekű adatok » Éves ellenőrzési tervek

2013. évi országos hatósági ellenőrzési terv

2012.11.14. Nyomtatás
Twitter

A fővárosi és megyei kormányhivatalokról szóló 288/2010. (XII.21.) Kormányrendelet módosítására vonatkozó 231/2012. (VIII.28.) Korm. rendelet előírásai értelmében az Országos Tisztifőorvosi Hivatal elkészítette a szakmai irányítása alá tartozó népegészségügyi szakigazgatási szervek által 2013. évben lefolytatandó hatósági ellenőrzések országos hatósági ellenőrzési tervét.

Az ellenőrzést végző népegészségügyi szakigazgatási szervek az országos hatósági ellenőrzési terv alapján készítik el - a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló törvény szerinti - hatósági ellenőrzési tervüket.

Az ellenőrzési időszakot követően az ellenőrzési tervben foglaltak teljesítéséről ellenőrzési jelentést készítenek, melynek alapján az Országos Tisztifőorvosi Hivatal a hatósági ellenőrzésekkel kapcsolatos országos beszámolóját összeállítja, és azt honlapján közzéteszi.

Az országos tisztifőorvos az országos hatósági ellenőrzési terv ellenőrzési időszakának a 2013. március 1. és december 31. közötti időszakot határozta meg.

A dokumentum megtekinthető: 2013. évi hatósági ellenőrzési terv

 

Országos Tisztifőorvosi Hivatal