orszagos_intezetek.png
gyermekalapellatas_hu.png
egeszseg_hu
banner_egeszsegfejlesztes_folyoirat.png
Méregközponti bejelentés
norveg_vedono.png
Főoldal » Felső menü » Partnereinknek » Magyar Higiénikusok Társasága

XII. FIATAL HIGIÉNIKUSOK FÓRUMA

2016.03.11. Nyomtatás
Twitter

A Magyar Higiénikusok Társaságának Ifjúsági Bizottsága 2016. május 18-20. között Hajdúszoboszlón rendezi meg a XII. FIATAL HIGIÉNIKUSOK FÓRUMÁT (FHF).

Társaságunk fiatal higiénikus tagjai is ezúton értesülnek a rendezvényről, azonban minden kedves tagtársunkat szeretnénk megkérni, hogy – amennyiben lehetősége van rá – juttassa el a csatolt dokumentumokat azoknak a fiatal kollégáinak, akik esetleg (még) nem társasági tagok, de szívesen bemutatnák munkájuk eredményeit, vagy érdekli őket a 3. napon tartandó tanfolyamok valamelyike, továbbá a „fiatal higiénikus” (40 év alatti) korcsoportba tartoznak. Fontosnak tartjuk, hogy ők is résztvevői lehessenek a fórumnak.

A Társaságunk ifjúsági tagozatának 2016. évi 1. Hírlevelében megtalálhatják a XII. FHF meghívóját, a fórumra történő jelentkezéssel kapcsolatos lényeges tudnivalókat és a pályázati kiírást. 

A pályázat benyújtásának határideje: 2016. március 21.

A (nemcsak) fiatalok számára a jelentkezési határidő: 2016. április 18.

Bízunk benne, hogy - az elmúlt évekhez hasonlóan - magas szakmai színvonalú FHF kerülhet megrendezésre idén is. A rendezvény sikeréhez mindannyian hozzájárulhatunk, így például a rendezvény  propagálásával, a fiatalok támogatásával Ön is!

Ha bármi kérdése, észrevétele van, kérjük, írjon az fhfadmin@gmail.com e-mail címre, vagy tájékozódjon az ÁNTSZ honlapon: https://www.antsz.hu/mht !Letölthető dokumentumok:

Hírlevél

Jelentkezési lap a regisztrációhoz

Jelentkezési lap a szállásfoglaláshoz